"Tack! Fått ovärderlig hjälp hos er"

Parterapi i Göteborg

Kunskapsbaserad parbehandling Kontakt & bokning
  • Icon Kunskapsbaserad behandling
  • Icon Höga omdömen av patienter sedan starten 2015
  • Icon Snabb hjälp hos psykolog

Parterapi

Photo

Parterapi

Alla par går ibland igenom svåra perioder. Upplever ni att ni har svårt att komma ut ur en sådan fas eller att listan med missnöje har blivit alltför lång så erbjuder vi er hjälp att få. Detta oavsett om målsättningen är att rädda förhållandet, att förenkla vardagen, att fördjupa känslorna för varandra eller att faktiskt få till en så skonsam separation som möjligt.

Våra psykologer har lång erfarenhet av parterapi och besitter erfarenhet av många olika situationer som kan uppstå i en nära parrelation. Vid första mötet utreder vi tillsammans vad ni önskar hjälp med och vi försöker direkt hjälpa er till att skapa en bättre kommunikation mellan varandra. Parterapi är ofta en bra väg för att förbättra relationen och förenkla samarbete då ett stort fokus läggs på att förbättra kommunikation och förståelsen för varandra.

Parbesiktning

Photo

Parbesiktning

Parterapi är ett sätt att investera och underhålla sin relation. Precis som att vi ibland går till läkaren på hälsokontroll och regelbundet lämnar in bilen på service kan det vara en bra ide att också göra en avstämning vad gäller relationen. Att undersöka och utforska vilka mönster ni som par hamnar i och vilken kommunikation som används kan vara väldigt givande och utvecklade för er som par. Man behöver inte ha ett problem för att boka parterapi hos oss, våra sessioner för par lämpar sig även perfekt för er som har det bra och vill öka era chanser till en fortsatt bra relation.

  • Förebygger
  • Fördjupar 
  • Förstärker
Kontakt & bokning
Boka tid för dig och din partner

Psykologer med lång erfarenhet av parterapi

Kontakt & bokning Icon

Par från hela Göteborg

Vi hjälper par med parterapi och parbesiktning från hela Göteborg och närliggande områden. De par som söker sig till oss kommer bl.a. från Lerum, Mölndal, Härryda, Ale, Tjörn, Lilla Edet, Öckerö, Partille, Stenungsund, Kungälv, Västra Frölunda och Alingsås.