"Tack! Fått ovärderlig hjälp hos er"

Psykologmottagning i hjärtat av Göteborg

I vårt yrke som psykolog på Psykologpoolen i Göteborg, är vi experter på psykologi och arbetar med att förstå, kartlägga, behandla och förebygga psykiska problem och svåra livssituationer.  Vi möter varje dag människor med unika behov och vägleder genom livets alla skeden.

På Stigbergsliden 5B, ett stenkast från Stigbergstorget, ligger vår mottagning. Ett naturligt val när du behöver komma i kontakt med en psykolog. 

Här möts du och blir alltid väl omhändertagen av våra engagerade och framförallt respektfulla psykologer. Vi erbjuder dig en psykologisk konsultation, rådgivning eller behandling. Det kan innebära enstaka samtal lika väl som regelbundna och långa behandlingar. Där är det dina individuella behov och önskemål som får avgöra.

Ett arbetssätt som gör dig trygg

Vi är noga med att våra behandlingar alltid utgår ifrån varje persons unika behov. Vårt sätt att arbeta bygger på enlighet med evidensbaserad praktik. Något som gör att du kan känna dig trygg och lugn med din behandling hos oss. Detta innebär att behandlingen är  kunskapsbaserad och går i linje med forskning och beprövad erfarenhet.

Områden vi kan hjälpa dig med

Anledningarna till varför du vill eller behöver söka en psykolog hos Psykologpoolen i Göteborg kan vara många och olika. Terapi kan hjälpa till med mycket och framförallt kan det vara extra värdefullt för dig som har varit med om ett trauma eller lider av psykisk ohälsa. Det kan också vara till bra grund för dig som vill utvecklas och bli en bättre version av dig själv, förändra ett mönster som du inte tycker om eller helt enkelt förbättra din bild av dig själv. Vi har även lång erfarenhet av att jobba med parterapi och handledning. 

Oavsett vad dina behov kan vara så är du alltid välkommen att kontakta oss, som ditt val av psykolog i Göteborg.